Tuesday, 28 February 2012

Flashmob Atau Performances Kpop Di Malaysia

Susah juga nak cari flashmob and Performances kpop(cover) dari Malaysia yang awesome . Ada la juga yang ok dan ada yang hampeh . Tapi tetap suka tengok sebab kita tahu yang ada juga fans kpop di Malaysia bukan kita seorang je . Ada beberapa  flashmob atau performances yang boleh la...Jom sama-sama kita lihat dan bagi cadangan masing-masing...

1) Yang nie Sorry-sorry Dance cover , suka tengok sebab cute-cute juga orangnya , dance pun tak de la teruk sangat .






2)  DBSK flashmob , ada seorang mamat dalam video tu style and menari sebijik macam Hero/Jeajoong , 




3 . yang ni bersungguh-sungguh ,, tngok jelah





susah sih nak cari yang ok...yang nie je ade..kalau ada lagi nanti update..
  • Stumble This
  • Fav This With Technorati
  • Add To Del.icio.us
  • Digg This
  • Add To Facebook
  • Add To Yahoo

0 comments:

Kpopers Yang Cute Dan Hensem